Jaarvergadering De Wolden

Volgens onze statuten moeten we éénmaal per jaar voltallig, dus met alle vrijwilligers, vergaderen en daar als bestuur verantwoording afleggen voor het gevoerde beleid. Ook het financiële jaarverslag over het voorgaande jaar komt aan de orde en krijgt de kascontrolecommissie het woord om het resultaat van hun onderzoek naar de boeken toe te lichten met als doel om de penningmeester decharge te verlenen.

Daarnaast geeft het bestuur een toelichting op de activiteiten die voor het nieuwe jaar gepland zijn. Alle vrijwilligers hebben afgelopen zomer al een document ontvangen met daarin de geplande activiteiten met de daarbij behorende begroting. De Jaarvergadering is DE gelegenheid om daar vragen over te stellen.

AGENDA

< volgt nog >

Startdatum

maandag, 12 maart 2018 - 20:00

Einddatum

maandag, 12 maart 2018 - 22:30

Locatie

't Markehuus

Straatnaam

Dorpshuisstraat

Huisnummer

43

Plaatsnaam

Veeningen

Provincie

Drenthe

Type evenementen

Vergadering
BijlageGrootteFormaat
2008-01-01 AFDELINGSREGLEMENT.pdf73.79 KB.pdf
2011-11-09 Statuten VVN.pdf103.33 KB.pdf
Voor het openen van sommige bestanden kan extra software nodig zijn, zie hiervoor de uitlegpagina over downloads.